Parterapi

Her ydes nænsom parterapi, der bringer kærstepar eller ægtepar tættere på hinanden. Så er lykken lige foran jer. Den lykke, der har rødder i det dybe og i omsorgen for hinanden.

I parterapien får I nye måder at forstå de svære følelser på, og I bliver klar til at fortælle om dem til hinanden. 

Når vi føler os trygge i vores parforhold, er det lettere for os at tage vores svære følelser alvorligt og udtrykke dem og føle os hørt. Det føles godt, fordi vores følelser næsten altid hænger sammen med vores behov for at føle os elsket og at have betydning den hinanden.

Hvis ikke vi kan holde balancen og udtrykke os roligt, kommer frustrationer ofte ud med hævet stemme sammenkoblet med kritik og krydret med skarpe vendinger. Hvem kender ikke til det? Resultatet er mange gange, at ens partner heller ikke udtrykker sin følelse og istedet siger ingenting eller går i gang med praktiske ting. Det giver afstand mellem parterne, og det kan føles som en trædemølle uden ende.

Det mønster vil vi afdække, og vi kommer i terapien nærmere på de behov, I har for at føle jer forbundet med hinanden.

Alle emner kan tages op i parterapi. Det være sig utroskab, jalousi, skænderier, kontroladfærd, eller generelt dårlig stemning. Jeg hjælper jer med at se, hvordan jeres reaktioner er, når I er  frustrerede eller kede af det. Følelser er vores styreapparat til alle vores handlinger.

Vi kan på den måde ikke fjerne konflikter eller utilfredshed, men vi kan modnes i den måde, vi håndterer os selv og hinanden på.

Jeg guider jer, I kan absolut ikke gøre noget forkert i parterapi.

Skilsmisserådgivning finder I bedre andre steder end hos mig. Jeg fokuserer oftest på at hjælpe mennesker til at blive sammen, hvis der er børn i forholdet.

 

Problemer i parforholdet kan I gøre noget ved. Det er aldrig for sent!

Ring på tlf. 6186 1125 eller send en mail via kontaktformularen.

Konsultation i Haderslev

 

Hvordan foregår det?

Når I har bestilt en tid og I kommer til mig, vil jeg først spore mig ind på, hvem I er, og hvad jeres problematik drejer sig om.

Derefter vil jeg tale med jer om, hvordan det opleves, når det bliver svært for jer. Og derefter går samtalen videre med forståelse for de følelser, der kommer i spil og giver afstand mellem jer. Ofte ligger der bag afstanden et ønske om at mærke, at vi har betydning for hinanden og har brug for den andens nærvær.

Har du spørgsmål, kan du eventuelt finde svar under "ofte stillede spørgsmål". Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig pr. telefon 6186 1125 eller via kontaktformularen.

Jeg sætter 1 time til 1½ time af pr gang.

Her finder du kontaktoplysninger og adresse til min konsultation