Individuel terapi

Psykisk smerte gør vanvittigt ondt. Når hverdagen bliver tung, og bekymringer og ensomhed fylder for meget. Måske du kender til, at det bliver svært at se dig ud af det. Det kan føles som, at man er det forkerte sted. Individuel terapi er samtale om følelser og det svære i livet. Terapeuten lytter til dig, og hun kan sætte det, du oplever, ind i et  menneskeligt og større perspektiv. De fleste fortæller, at det er lettende.

 

Det, der frustrerer os, er typisk problemer i forhold til kærligheden, og i forhold til andre mennesker i det hele taget. Nogle af os bliver selvbebrejdende og kan blive belastet af negative tanker om os selv.

Terapien vil hjælpe dig til at kunne håndtere det svære i livet på en moden måde, så det bliver overkommeligt at være i. Du vil mere og mere evne at skelne mellem dine følelser, som er dine vigtige signaler om, hvad du har brug, og hvad der er adfærd, som gør at du mange gange opnår det modsatte af, hvad du ønsker.

 

Hvad er det at være tro mod os selv, og hvordan opnår vi bedst nærhed og god kontakt med andre. Terapi vil udvide din evne til at være god til at utrykke dig, så du kan modtage den opmærksomhed og nærhed, du er afhængig af at høre til i. Både i familien og i arbejdslivet. I bedste fald giver det evnen til at nyde livet og finde livsglæden på trods af trængsler.

(Konsultation i Haderslev)

Ring for tidsbestilling på tlf. 6186 1125 eller via kontakformularen på kontaktsiden.