Udtalelser

"Jeg var deprimeret og havde ikke lyst til at leve mere på grund af kronisk sygdom. Jeg tog min kone med i parterapi hos Inger Margrethe. Nu har jeg har jeg det som i historien om Androkles og løven: Inger Margrethe trak tornen ud af min pote. I dag har jeg igen mod på livet".

Bent Christensen, Ølgod "

 

"Da det for alvor brændte på i vores parforhold, var jeg virkelig glad for at vi søgte hjælp hos Inger Margrethe. Hendes professionelle og hjertevarme guidning hjalp os til at komme i dialog om, hvad der for alvor gemte sig bag alle de gentagende konflikter og uenigheder. Hver gang vi var der, nåede vi ind til en god kontakt og en dybfølt værdsættelse af hinanden. Bevidstheden om, at den varme samhørighed stadig var der, hjalp mig til at bevare modet igennem krisen. Samtidig fik jeg en forståelse for, hvorfor jeg havde valgt lige præcis ham som min livsledsager."

Stine Elbæk Rysgaard. Operasanger og iværksætter.


"Inger Margrethe er en nærværende, empatisk og omsorgsfuld
terapeut, der i sit arbejde sørger for, at klienten både er i sikre
hænder og samtidigt bliver udfordret de rigtige steder.
Med sin høje etiske standard og løbende efteruddannelse,
stiller Inger Margrethe høje krav til sig selv, som hun
samvittighedsfuldt efterlever. Jeg kan varmt anbefale hende
hvis du søger hjælp til dit liv."


Peter Wittenburg, cand. psyk., Human Proces, Alken.


"Jeg startede ved IM sammen med min nu fraskilte tidligere ægtefælle. Håbet om at kunne redde ægteskabet holdt ikke, men det havde andre årsager end Inger Margrethes fremragende arbejde. Jeg vil til en hver tid anbefale ægtefæller, der begge ønsker at arbejde for en fælles fremtid, at starte i parterapi ved Inger Margrethe. Er der vilje til en fælles fremtid, kan jeg ikke forestille mig en bedre støtte end Inger Margrethe. Jeg er fortsat med at komme ved Inger Margrethe efter skilsmissen, fordi jeg med hende har en intelligent samtalepartner og behandler. Inger Margrethe har en særlig evne til at skabe ro og få mig til at se livet fra metaposition. Man behøves bestemt ikke at være i en livskrise for at kunne nyde gavn af Inger Margrethes evner."

Mads

 

"Det er de bedste penge, vi har givet ud. Uden at gå i parterapi hos Inger Margrethe var vi blevet skilt. Vi er taknemmelige for, at du er der, Inger Margrethe. Nu kan vi se det, når det er noget galt, og vi kan sige noget som gør, at vi kan forstå hinanden igen. Så går vi en tur, eller giver hinanden et kram. Det er det bedste vi har gjort."

Pia og Jens fra Als