Angst / Depression

Angst eller depression er alvorlige tilstande. I mange forskellige nuancer. Nogle mennesker bliver helt handlingslammede og ude af stand til at fungere, så er der givet vis brug for medicin sammen med terapi.

 

Nogle mennesker oplever det mere som energiforladthed og tristhed. Med eller uden medicin er terapi absolut at foretrække for at få det bedre igen.

Angst og depression er symptom på, at noget er i ubalance. Noget trænger sig på for at komme frem og blive taget alvorligt. Udvikling presser sig på.

Terapien vil hjælpe dig til at blive mere klog på dig selv og dine følelser. Terapien vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad vredens funktion er. Du vil få sat ord på dine behov og dine længsler.

Hvad er det at komme i kontakt med sig selv, og hvad er det at blive sig selv, uden at blive sig selv nok? Hvordan lader det sig gøre at kommunikere sine følelser autentisk, så de giver kontakt og nærvær i relationerne til kollegaer, venner og familie.

Den bedste effekt på individuel terapi er at have sin partner med i terapien. Derfor vil jeg opfordre dig til at tage din partner med, hvis du har en partner, og det kan lade sig gøre. Det vil lette jeres gensidige forståelse for behov for tryghed. Og det vil styrke jer i at kunne kommunikere svære følelser med hinanden. Ikke mindst vi det hjælpe jer til at se, hvor I kommer til at svigte hinanden, fordi I er i fuld gang med at gøre jeres bedste hver især. Det lyder paradoksalt, og det vil terapien give jer en forståelse for ved at afklare og fordybe den gode kontakt mellem jer.